Ürün Listesi

1990 yılından bu yana madeni yağ üretim ve pazarlama konusunda faaliyet göstermekte olan Viscol Petrokimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sektörde uzun yıllar çalıșarak deneyim kazanmıș eğitimli ve uzman kadrosu ile sanayinin ihtiyaç duyabileceği her türlü madeni yağ ürününü en son performans kriterlerine göre üretmektedir.

İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesinde kurulu tesisimiz, tamamı paslanmaz çelik üretim tesisi ve tam otomatik dolum hatları ile yılda 20.000 ton üretim ve dolum kapasitesine sahiptir.

Ayrıca firmamız, İtalyan Viscol S.p.A.’nın Türkiye’deki tek distribütörü olup özellikle greste Avrupa’da kendini ispatlamıș “Signal” markası altında pazarlanan özel ürün gruplarını ithal ederek piyasa sunmaktadır.

Kaliteli ve çok çeșitli ürünlerle, sürekli iyileștirme ve müșteri memnuniyetini prensip edinmiș olan șirketimiz ISO 9001 Kalite Yönetim, ISO 14001 Çevre Yönetim ve ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi belgelerine sahiptir.

Firmamızın ana hedefi verimli, ekonomik ve güvenilir ürünlerle müșteri beklenti ve taleplerini en kısa sürede sağlamaktır.

   İstanbul ve yakın bölgelerdeki müșterilerimize doğrudan hizmet verebildiğimiz gibi ürünlerimiz bayilerimiz kanalı ile de Türkiye’nin pek çok bölgesine kolaylıkla ulașmaktadır.
 Bunların yanı sıra șirketimiz madeni yağ ürünleri ile ilgili her türlü teknik servis ve danıșmanlık hizmeti de vermektedir.